WEBSITE ONDERHOUD

Wij begrijpen dat uw website meer is dan alleen een online visitekaartje.

Het is een krachtig marketinginstrument dat constant moet worden bijgewerkt en verbeterd om relevant en effectief te blijven. Ons ervaren team biedt uitgebreide website onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website altijd in optimale staat is en uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Onze Website Onderhoud Diensten

Onze website onderhoudsdiensten omvatten een breed scala aan taken die zijn ontworpen om uw website veilig, up-to-date en functionerend op zijn best te houden. Deze omvatten:

Wij helpen bij het regelmatig bijwerken van uw website-inhoud om deze fris en relevant te houden. Dit omvat het toevoegen van nieuwe pagina’s, het bijwerken van blogposts, het aanpassen van afbeeldingen en nog veel meer.

Ons team voert regelmatig technische updates uit aan uw website, inclusief het bijwerken van plugins, thema’s en het CMS om de veiligheid en prestaties van uw site te waarborgen.

Wij zorgen ervoor dat uw website veilig blijft van cyberaanvallen door regelmatige beveiligingscontroles uit te voeren en essentiële beveiligingsupdates toe te passen.

Wij zorgen voor regelmatige backups van uw website om ervoor te zorgen dat uw waardevolle data altijd veilig is, zelfs in geval van een technisch probleem of een veiligheidsinbreuk.

Wij voeren regelmatig prestatiecontroles uit op uw website om ervoor te zorgen dat deze snel laadt en een naadloze gebruikerservaring biedt.

Wij houden uw website SEO-geoptimaliseerd door het uitvoeren van regelmatige SEO audits, het bijwerken van meta-tags, het optimaliseren van afbeeldingen, en het implementeren van de nieuwste SEO best practices.

Kies de Beste Site Onderhoud voor U

Maandelijk

Yaarlijks

20% korting

Een Taak

€ 45 p.u

Pro

€ 119.99 p.m

Premium

€ 199.99 p.m

Een Taak

€ 45 p.u

Pro

€ 149.99 p.m

Premium

€ 249.99 p.m

Alle prijzen zijn ex. BTW.

Onze pakketten zijn flexibel en kunnen worden aangepast om aan je specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor een aangepaste offerte (klik hier).

Waarom Kiezen Voor Onze Website Onderhoud Diensten

Bij Site Hosting and Design nemen we website onderhoud serieus. Hier zijn een paar redenen waarom u ons zou moeten kiezen voor uw website onderhoud behoeften:

Met jarenlange ervaring in de industrie, hebben we de kennis en vaardigheden om een breed scala aan website onderhoudstaken efficiënt en effectief uit te voeren.

Wij geloven in het voorkomen van problemen voordat ze zich voordoen. Daarom houden we uw website proactief in de gaten en lossen we mogelijke problemen op voordat ze een impact hebben op uw website.

Wij begrijpen dat elke website uniek is. Daarom bieden we aangepaste onderhoudsplannen die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

Neem Contact met Ons Op

Wij horen graag van u! Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Vul dan het onderstaande formulier in. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur en meestal veel sneller, een reactie.

Scroll to Top