WEBSITE HOSTING

Wij nemen de betrouwbaarheid en veiligheid van uw webhosting serieus

We bieden een breed scala aan webhostingoplossingen die zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen, of u nu een beginnende blogger, een groeiende KMO, of een gevestigd groot bedrijf bent.

Kies de Beste Webhosting voor U

Of u nu van plan bent WordPress te installeren, een eigen e-commerce platform wilt bouwen of met uw eigen scripts aan de slag gaat. Wij hebben de webhostingoplossingen die u nodig heeft.

Maandelijk

Yaarlijks

20% korting

Starter

Ideaal voor individuen of kleine bedrijven.

€ 11.99 p.m

Pro

Geschikt voor middelgrote bedrijven.

€ 16.99 p.m

Max

Ideaal voor e-commerce en grotere bedrijven.

€ 21.99 p.m

Starter

Ideaal voor individuen of kleine bedrijven.

€ 114.99 p.j

Pro

Geschikt voor middelgrote bedrijven.

€ 162.99 p.j

Max

Ideaal voor e-commerce en  grotere bedrijven.

€ 210.99 p.j

Alle prijzen zijn ex. BTW.

Elk webhostingpakket omvat:

Wij begrijpen hoe cruciaal betrouwbaarheid is voor uw online succes. Daarom bieden wij een 99,99% uptime garantie, zodat uw website altijd beschikbaar is wanneer uw klanten u nodig hebben.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid, wat resulteert in snelle laadtijden die uw SEO verbeteren en uw bezoekers een betere gebruikerservaring bieden.

Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om u te helpen met al uw vragen of zorgen. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste hostingpakket of technische ondersteuning nodig heeft, wij zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Wij maken dagelijkse back-ups van uw gegevens, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw waardevolle websitegegevens.

Wij bieden een gratis SSL-certificaat bij elk van onze hostingplannen om de beveiliging van uw website te verhogen en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

Met onze one-click WordPress-installatie kunt u uw website snel en gemakkelijk opzetten.

Onze diensten

Wij bieden robuuste webhostingdiensten voor bedrijven en individuen. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor prestaties en zorgen ervoor dat uw website 24/7 toegankelijk is. We bieden shared hosting met een verscheidenheid aan plannen om te voldoen aan de specifieke behoeften en het budget van elke klant.

Ons getalenteerde team van ontwerpers en ontwikkelaars maakt websites die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook uitstekende gebruikerservaringen bieden. We gebruiken responsieve ontwerpprincipes om ervoor te zorgen dat uw website foutloos werkt op alle apparaten.

Een succesvolle website vereist continu onderhoud om optimaal te functioneren. we bieden een uitgebreide website onderhoudsdiensten die ervoor zorgen dat uw website altijd up-to-dateen veilig is. Onze diensten omvatten reguliere inhoudsupdates, het maken van back-ups, en het monitoren van website prestaties.

Waarom voor Ons Kiezen?

satisfaction
KLANTTEVREDENHEID​

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We luisteren aandachtig naar uw behoeften, bieden op maat gemaakte oplossingen en blijven gedurende het hele proces bereikbaar voor eventuele vragen.

expertise
TECHNISCHE EXPERTISE​

Ons team bestaat uit ervaren professionals die deskundig zijn in webhosting,  ontwikkeling en onderhoud. We blijven up-to-date met de nieuwste technologieën om u de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen te bieden.

PROACTIEVE ONDERSTEUNING​

We zijn niet alleen reactief – we zijn proactief. We anticiperen op mogelijke problemen en lossen ze op voordat ze uw bedrijf beïnvloeden. En als er iets misgaat, zijn we er om het snel op te lossen.

Neem Contact met Ons Op

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hostingdiensten van wereldklasse aan onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze webhostingoplossingen u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.


Scroll to Top